Lav fragtpris fra kun 35 kr. // FRI FRAGT ved køb for 400 kr.

Om Balder's Verden

🐶 🐶 🐶

Besøg butikken her

Hvem er Balder?

Bag navnet Balder's Verden står der 6 ben 🐕 🧍🏻‍♀️.
4 af de ben tilhører min dejlige schæfer pige, Luca. De sidste 2 tilhører mig - Isabella. Jeg er indehaver af Balder's Verden.
Vi er bosat på Fyn tæt på skov og strand, hvor vi elsker at gå tur, lege og hygge os! 

Balder's Verden er inspireret af Luca, som jeg havde svært ved at finde godbidder, legetøj og udstyr til, som var af god kvalitet, holdbart til en stor hund og store nok i størrelsen! Navnet fandt jeg på, fordi Balder for mig er meget nordisk og passede ind i ånden.

Det blev starten på vores rejse ind i Balder's Verden i februar 2021. Jeg synes, der skal være mere fokus på, hvor fantastiske også de helt store hunderacer er. Derfor har Balder's Verden fokus på den store hund, hvor du også på vores hundeblog kan læse mere om forskellige racer og deres behov, tips til aktivering af din store hund og meget mere.

I vores shop finder du udvalgte produkter inden for godbidder, legetøj og udstyr. Alt sammen udvalgt på kvalitet, holdbarhed, naturligt indhold m.m.

Vores sortiment er nøje udvalgt, og derfor vil vi løbende tilføje flere produkter, efterhånden som vi finder dem og tester dem.
Vil du og din vovse være med til at teste vores kommende produkter? Så send os en mail på kontakt@baldersverden.dk og skriv "Balder's Venner" i emnefeltet, og fortæl lidt om jer selv.

Jeg håber, du finder nye lækkerier og forkælelser til din bedste ven her hos Balder's Verden!

- Luca & Isabella, Snackminister og indehaver 🐾 👩